Luistermoment 28 januari 2012 een heerlijk moment

Ja, we hebben genoten van de klanken van onze leerlingen én leerkrachten! We hadden afgelopen zaterdag een prachtig lokaal in het Rusthuis mogen gebruiken. De bewoners zaten al klaar, verschillende ouders en leerlingen van ons muziekatelier waren aanwezig om te luisteren en te steunen! Een beetje zenuwachtig, maar toch gedurfd hebben de spelers hun lied laten horen. Zeer afwisselend genre kregen we te horen af en toe kwam ook zang samen met de gitaar. Hartelijk bedankt en gefeliciteerd aan Hanna, Luc, Marie, Jarne, Céline, Arno, Valérie, Fien, meester Jeroen en meester Simon. Maar ook natuurlijk aan alle aanwezigen, zonder jullie was het ons niet gelukt.
 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.