Jumelage – Wie wil mee naar Hongarije?

Veel gemeentes onderhouden vriendschapsbanden met zustersteden of partnersteden. Dit verband wordt jumelage genoemd en dat verklaart de naam jumelagecomité. Sedert 2009 is Laarne officieel gejumeleerd/verbroederd met Fényeslytke, een dorp in het oosten van Hongarije.
Meer informatie over het jumelagecomité kan je hier vinden.

Vorig jaar kwam hun jeugd naar hier en één van hun activiteiten was toen het verzorgen van een aperitiefconcert samen met het koor van het Muziekatelier Kalken. Degenen die erbij waren zullen zich nog wel herinneren dat dit een heel gezellig samenzijn aan een zonovergoten sporthal is geworden.

Dit jaar is de jeugd van Kalken/Laarne bij hen uitgenodigd. Jeugd in het algemeen en niet van een bepaalde doelgroep met optredens als objectief. Voor de geïnteresseerden is alle nodige informatie in onderstaand document bijgevoegd.

Informatie Hongarije

Comments are closed.