Dromen van een oude kerst …

Hieronder een verslagje van het kerstconcert op 18 december door Jolien De Ridder uit het derde jaar groepsles. En zoals je kan lezen … de afwezigen hadden ongelijk!

Ik had in mijn eerste jaar (2 jaar geleden) ook mee gedaan. Maar ik vond het deze keer toch spectaculairder met al die violen en andere strijkinstrumenten! Alle muziekstukjes waren heel mooi. Ook was ik er van verschoten dat er zoveel mensen in het koor van Kalken zaten en in het parochiaal zangkoor . Het klonk heel mooi met die vrouwen- en mannenstemmen. Toch ook Tony Oyen niet vergeten want hij heeft dit grotendeels georganiseerd . Ik vond wel dat hij een beetje zenuwachtig was maar dat mag toch wel. Tussen de muziekstukken en de zangstukken door was er iemand die een kerstverhaal voorlas van ongeveer 20 jaar geleden. Tijdens de pauze was er lekkere, WARME chocomelk. Dan kwam er weer wat muziek. Daarna zong Petra D’hondt een solo. Dat was echt hoog maar mooi. Daarna was het eindelijk aan ons (de kinderen). Toen mochten we 2 liedjes na elkaar zingen onder begeleiding van Tony. Het concert eindigde door een applaus voor alle medewerkers en sommige kregen ook nog bloemen. Ik ben echt blij dat ik gegaan ben! Als je er niet was heb je zeker iets gemist!

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.