Repetitie Hinkellied op woensdag 28 september en opname op woensdag 6 oktober 2010

Op zondag 24 oktober 2010 om 15 uur zal het beeld ‘Leap of Feath’ ingehuldigd worden. Hiervoor heeft Marc Van Renne het Hinkelspel gecomponeerd. Dit lied vind je ook terug op Hinkellied. Marc had graag bij deze uitvoering op 24 oktober nog een koor gehad. Daarom had hij gevraagd aan het muziekatelier of wij hierin kunnen meehelpen. We hebben één repetitie, deze is op woensdag 29 september 2010 van 17.00 – 18.00 uur (met aansluitend onze groepsles 1 ste jaar).
En de opname van dit lied gebeurt op woensdag 6 oktober 2010 van 18.00 – 20.00 uur, Drabstraat 24A te Schellebelle. We verzamelen op de gemeenteschool De Windwijzer te Kalken om 17.15 uur, waar er een gemeentebus zal vertrekken naar Schellebelle. Deze bus brengt ons ook weer terug naar de klas in Kalken dit is normaal tegen ongeveer 20 uur.
Uiteraard verwachten we je op beide momenten (29 sept. en 6 okt.), anders weten wij ook niet wie nu wel en wie nu niet meedoet!
Indien er op woensdag 6 oktober kinderen zijn die niet wensen deel te nemen aan dit project kunnen gewoon hun groepsles 1ste jaar volgen bij meester Peter in de klas van 18.00 – 19.00 uur.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.