1ste jaar groepsles: we zijn gestart

Vandaag is het de 2de les binnen ons eerste jaartje groepsles. Om jullie een idee te geven wat we zoal doen binnen onze les, zullen meester Peter en ikzelf juf Erika ons best doen om op regelmatige tijdstippen hier iets neer te schrijven. Zo is het dat we foto’s in onze klas hebben hangen van verschillende beroemde componisten, maar aangezien deze al lang geleden gestorven zijn is het wat saai aan de muren. Zo willen we deze graag wat opfleuren met gekende componisten die in de fleur van hun leven zitten. Om een beeld hiervan weer te geven, zullen we binnen enkele dagen hierover meer beeldmateriaal op zetten. Tot vanavond iedereen. Hierboven in de blauwe balk vinden jullie de pagina voor onze klas. Klik en lees.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.