Boekenbeurs KWB

Afgelopen vrijdag 13 november luisterde het muziekatelier de opening van de 38ste boekenbeurs van de KWB op. In zaal Breugel te Kalken zorgden we voor een muzikaal intermezzo tussen de sprekers met het koor en enkele dwarsfluit- en harpstukjes. Met veel plezier gingen wij op de uitnodiging van de KWB in. De teller van het aantal keer dat wij de opening opluisterden telt ook zeker al 2 cijfers maar het totaal is mij onbekend. Iemand die kan helpen?

Klik hier voor het artikel en de mooie foto reportage van het nieuwsblad.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.