Provinciale koorzang toernooien

Vandaag nam het koor van het muziekatelier deel aan de provinciale koorzang toernooien, dit voor het eerst in onze lange geschiedenis. Deze toernooien worden georganiseerd door het provinciebestuur Oost-Vlaanderen. Er wordt gewerkt met 5 afdelingen. Van laag naar hoog zijn dat de 3de, 2de en 1ste afdeling met daarboven nog uitmuntend en een ereafdeling.

Wij schreven ons (als beginnelingen) in de 3de afdeling in. Na het pré toernooi van twee jaar geleden werden we door de jury omgeschreven als 3de afdeling met sterke aspiraties naar de 2de toe.
Deze namiddag was het na maanden van repeteren eindelijk zover. We zongen naast 5 andere koren (Couleur Vocale uit Lokeren, PaKoSUN uit Nokere, Martinuskoor uit Massemen, Uscia uit Huise, Sint-Gregoriusgild uit Sint-Niklaas) onze wedstrijd in het conservatorium in Gent.
Niet zonder enige trots mogen wij melden dat we met onze eerste deelname promoveren naar de 2de afdeling. Het was een leuke en leerrijke ervaring!

Een uitgebreider verslag mag je verwachten in de volgende editie van ons blad Echo.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.