Zang

Paul Claus

Overtuigd van het recht op correcte/vakkundige begeleiding en podiumkansen voor alle kunstenaars, toekomstige amateur- of beroepsmuzikanten, zet hij zich ten volle in voor het “Muziekatelier/Kalken”.

Paul geeft klassieke zang. Tijdens zijn zangles wordt elk vocaal talent aangemoedigd, met bijzonder veel aandacht voor de interpretatie (opera, operette, musical en lied).

Info over de lyrisch kunstenaar zelf: www.paulclaus.be

Karolien Drieghe

Ik volg sinds 2003 zangles bij Hilde Coppé aan de Kunstacademie in Wetteren. Daarnaast kreeg ik ook zangcoaching bij Mind The Voice in Sint-Amands. In 2008 nam ik als koorlid deel aan Affligem Classics o.l.v. Ludwig Van Gijsegem. Zo kwam ik vervolgens in aanraking met Camerata Productions waar ik als ensemblelid meespeelde in de musical ‘Belle en het Beest’ o.l.v. Joris Verschueren. In 2015 kreeg ik een rol in de musical Peter Pan. Als mezzo-sopraan maak ik eveneens deel uit van het koor Fine Fleur .

Ik probeer mijn jarenlange ervaringen en impulsen die ik in deze verschillende projecten meekreeg over te dragen naar de leerlingen. Techniek maar evenveel enthousiasme en inleving vind ik belangrijk tijdens mijn lessen op zaterdagvoormiddag.

Karolien geeft zang lichte muziek.

Mirte Leconte

Ik studeerde af met een eretitel als ambassadeur van het kunstonderwijs (Muda) voor pop/jazz zang en zet sindsdien mijn opleiding verder aan het Conservatorium in de jazz afdeling. Ik treed regelmatig op met verschillende jazzbezettingen en maak ook af en toe deel uit van popprojecten.

In de lessen ligt de focus vooral op het muzikale in jezelf zoveel mogelijk opzoeken, gepaste nummers/stijl(en) vinden, zoveel mogelijk plezier hebben en dit mogelijk maken door de juiste techniek te leren gebruiken.