Zang

Paul Claus

Overtuigd van het recht op correcte/vakkundige begeleiding en podiumkansen voor alle kunstenaars, toekomstige amateur- of beroepsmuzikanten, zet hij zich ten volle in voor het “Muziekatelier/Kalken”.

Paul geeft klassieke zang. Tijdens zijn zangles wordt elk vocaal talent aangemoedigd, met bijzonder veel aandacht voor de interpretatie (opera, operette, musical en lied).

Info over de lyrisch kunstenaar zelf: www.paulclaus.be

Roel Meere

Als leerkracht heb ik reeds enkele jaren ervaring in het lesgeven, voornamelijk privéles. Daarnaast heb ik eveneens al enkele jaren de ervaring om voor een groep te staan als dirigent en als organist in diverse parochies.

Wat de zang betreft verkies ik een individuele aanpak en tracht een balans te vinden tussen het brengen van plezier in de lessen (zingen wat je graag zingt), maar tracht dit ook stevig te funderen met stemtechniek. Zo kan je bij mij terecht voor de wereldwijd gekende Complete Vocal Technique. Stapsgewijs leer je bijvoorbeeld hoe je stemapparaat in elkaar zit. Want zo kan je pas echt weten hoe je dit moet gebruiken. Daarna gaan we zeker ook stilstaan bij ademhalings- en opwarmingsoefeningen. Want de ademhaling is de motor van onze stem. En hoe kan je de klankkleur van het zingen invullen? Allemaal zaken waar we de nodige aandacht aan zullen besteden!

Meer info vind je ook op de website van www.paladinmediagroup.net