Inschrijvingen voor het schooljaar 2014 – 2015

zaterdag 6 SEPTEMBER 2014 9.30 u – 11.30 u

Op zaterdag 6 september vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur hebben in de lokalen van de Gemeentelijke Basisschool, Kouterstraat 4 te Kalken, de inschrijvingen voor het Muziekatelier plaats. Zeker iedereen die (verder) wenst individueel les te volgen in een instrument of zang, dient hierop aanwezig te zijn om de formaliteiten te vervullen en praktische afspraken te maken.  Leerlingen die herinschrijven voor individueel onderricht zullen per e-mail een uitnodiging krijgen tot voorinschrijving. Deze voorinschrijving moet echter bevestigd worden op 6 september.

Indien mogelijk kan je het inschrijvingsformulier al ingevuld meebrengen. Je kan het onderaan dit bericht downloaden. Het Muziekatelier beschikt over een beperkt aantal instrumenten dat verhuurd kan worden. Meer info ter plaatse.

Informatie over de kostprijs van de verschillende lessen vind je in de financiële sectie. Het inschrijvingsformulier is hier te vinden. Voor nieuwe leerlingen kan het interessant zijn om al even op voorhand te kijken welke instrumenten wij aanbieden en welke leerkrachten daarvoor beschikbaar zijn op het atelier. Klik hiervoor in de bovenste balk op leerkrachten of instrumenten.

KOUTERSTRAAT 4, KALKEN (De Windwijzer) Contact: Peter HANSELAER 09/367 85 89 Peter.Hanselaer@kahosl.be

 Grotere kaart weergeven

Comments are closed.