Zonnewende gevierd met verhalen en muziek

Zoals reeds enkele jaren de gewoonte organiseren de cultuurdienst en bibliotheek Laarne een vertelavond op de Zomerzonnewende. Dit gaat (uiteraard) door op 21 juni aan het paviljoen van het kasteel van Laarne. Er wordt van start gegaan om 20u.
Er zullen verhalen gebracht worden door verschillende lezers en het Muziekatelier zorgt voor Muzikale intermezzo’s. Voor het eerst zal de zangklas van Paul Claus deze muzikale intermezzo’s verzorgen. Voor wie nieuwsgierig is naar wat onze leerlingen van de zangklas zo allemaal uitvoeren het ideaal moment om eens te komen luisteren.
Voor details zie de kalender en de affiche.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.