Een mooie start voor samenzang en samenspel op maat van jongeren…

Om de kloof te dichten die zich vormde tussen de lessen muziekleer (tot 12-jarigen), en de lessen samenspel en koor (vooral bevolkt door volwassenen), voerden we vanaf dit jaar een nieuwe, zéér interessante richting samenspel en samenzang voor jongeren in. We richtten ons op 12 tot 16-jarigen, die deze lessen als opstapje naar het koor en/of het samenspel kunnen gebruiken.

Dit is voorlopig alleen gepland in het eerste trimester, van oktober tot december. De bedoeling is om alles wat we voorgaande jaren geleerd hebben in de lessen muziekleer nu te gaan gebruiken om samen muziek te maken; met ons ‘eigen’ instrument uit de individuele les, met de blokfluit, orff-instrumenten, zang …. Ervaar hoe leuk het is met anderen samen te musiceren in variabele bezetting! Er zal uiteraard ook verder ingegaan worden op eigen vragen, en dieper ingegaan worden op alles wat met muziek te maken heeft. Jullie eigen inbreng zal gevraagd worden en ten allen tijde geapprecieerd worden!

Bij blijvende interesse komt er misschien wel een vervolg…!

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.